Anda Sedang Mencari Peluang Untuk Tambah Pendapatan?

5 1067x800 1 - Dropship C 
 
Jom join SinaBana – Project Bisnes Dropship Tudung 
 
 

7 Kelebihan Menjadi Agen SinaBana:

 
1) Untung Tinggi 15% – Untung sehelai tudung sebanyak 15% (RM5.55 sehelai). Biasanya customer akan grab best seller kita Combo 3, jadi anda dapat untung RM14.85. Lima customer sehari boleh dapat RM74.25. Banyak ye untung 74 ringgit Sehari.
 
 
2) Senang Jual – Anda akan senang jual sebab harga tudung murah walaupun kualiti premiumUntuk tudung yang guna material premium satin silk matte ini, harga jualan adalah sangat murah (harga pasaran untuk tudung yang menggunakan material yang sama sekitar RM70 – RM130 sehelai. Silakan google kalau tak percaya). Orang akan suka dan mudah repeat order.
 
 
3) Yuran pendaftaran RM49 Bonus 1 Helai Tudung Termasuk Pos SM (biasa RM99) – Daftar dan terus boleh menjual dan dapat untung. Beli untuk guna sendiri dengan harga agen pun boleh.
 
 
4) Tanpa Modal – Anda tak perlu beli stok AwalTak ada syarat kena beli dulu macam kebanyakan dropship tudung yang lain. Jadi risiko rugi duit modal tak ada langsung.
 
 
5) Tak perlu pegang stok sebab stok ada kat HQ. Rumah anda tak akan bersepah dengan longgokan stok bisnes. Anda hanya fokus buat pemasaran dan buat duit sebanyak mungkin, tanpa sebarang penglibatan hal-hal operasi belakang tabir yang leceh.
 
 
6) Tak perlu buat postage – HQ akan uruskan semua urusan postage. Boleh Pos ke Semenanjung, Sabah Sarawak dan ke Singapore.
 
 
7) Bahan Pemasaran Disediakan – Di SinaBana, HQ sediakan Gambar, ayat copywriting, tips jualan dan troubleshoot. Copy Paste sahaja.
 
 
8) [NEW] Sistem Canggih Percuma – Ini yang paling istimewa. Sistem yang bernilai puluhan ribu ringgit ni HQ bagi guna percuma khas untuk agen sinabana. Sistem ni akan membantu anda menguruskan kerja jualan dengan lebih cekap dan efisien. Sebab kami percaya, untuk agen berjaya buat sales 4 – 5 angka, mereka perlu sistem yang cekap untuk menyokong kerja pemasaran dan jualan mereka.
 
 
JOM START ONLINE BUSINESS BERSAMA SINABANA! 
 
 

1617572528965 - Dropship C

 

Cara Pendaftaran Agen SinaBana

 
Untuk menjadi Agen SinaBana, anda hanya perlu whatsapp kami, team kami akan bantu anda.

SinaBana juga boleh dijumpai di instagram.

Baik. Nampaknya anda dah semangat nak mula ni.

 

Teruskan bacaan, saya akan terangkan maklumat produk dan direction anda sebagai agen SinaBana.

 

 

Untuk Agen SinaBana, kita akan bermula dengan Printed Shawl@Square dengan harga yang murah supaya anda senang jual dan dapat repeat order yang tinggi.

 

 
Kelebihan Tudung SinaBana Printed
 
 
2705 - Dropship C 2 jenis: Shawl@Square
2705 - Dropship C Kain Satin Silk Matte kualiti Premium
2705 - Dropship C Mudah iron – Tak mudah bergerak bila letak atas iron board
2705 - Dropship C Bahagian dalam jenis Matte- Tak mudah bergerak-gerak.
2705 - Dropship C Tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis – Tak nampak rambut dan tak pekakkan telinga bila pakai.

2705 - Dropship C Tak terlalu licin – mudah untuk bentuk dan mudah untuk gayakan.

 
 

Harga Jualan

 
Kalau ikutkan market di Malaysia, harga tudung berkualiti premium macam ni dijual pada harga RM70 – RM130 sehelai. Memang tinggi harganya. 
 
Namun, untuk brand Sinabana, kita akan jual pada harga RM37 sehelai. Beli 3 helai, harga RM99. Saya nak kita semua sama-sama jual harga macam ni. Jangan ada yang cuba main harga. Kita sama-sama jaga market. 
2705 - Dropship CSehelai ialah RM37 (pos Semenanjung RM7).
2705 - Dropship CCombo 3 helai RM99 Percuma Postage Semenanjung.
 
 

IMG 20210326 WA0002 - Dropship C

 
Kenapa Jual Murah Sangat?
 
Sebab utamanya adalah kita nak bagi anda Mudah Jual. Yer la, dengan harga bawah RM40 macam ni, sudah tentu orang tak fikir panjang untuk membelinya.
 
 
Sangat murah jika dibandingkan dengan kualiti premium material yang mereka akan dapat.
 
 
Ditambahkan lagi dengan design floral yang sangat cantik yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa. Sudah pasti membuatkan si pemakai kelihatan Elegant dan Cantik!
 
 
Saya taknak puji lebih lebih material tudung ni. Nanti anda dapat kat tangan, anda rasai sendiri kualitinya.

 
 

Keuntungan 15%

Komisen Anda ialah sebanyak 15% dari harga produk (contoh anda jual combo RM99, untung anda ialah RM14.85, banyak tu berbanding produk senang jual seperti tudung sebab setiap hari orang pakai).
 
 
Istimewanya, anda juga boleh dapatkan tudung ini untuk kegunaan anda sendiri pada harga lebih rendah dari harga jualan pelanggan.
 

Paling best, anda tak payah susah-susah nak kira kena tolak berapa total kena bayar berapa, sebab sistem kita akan automatik kirakan untuk anda bila anda order di website. Canggih kan?
 
 
IMG 20210328 204734 702 819x1024 - Dropship C

Cara Pendaftaran Agen SinaBana

 
Untuk menjadi Agen SinaBana, anda hanya perlu whatsapp kami, team kami akan bantu anda.
120561400 653750365342581 1013964825688556757 n - Dropship C