Anda Sedang Mencari Peluang Untuk Tambah Pendapatan?

logo sinabana 1 - Dropship B
 
Nak berbisnes, tapi taknak keluar modal?
Nak berbisnes, tapi nak senang jual?
Nak berbisnes, tapi tak nak jumpa orang ramai?
Nak berbisnes, tapi masih newbie baru nak berjinak-jinak?
 
 
Kalau jawapan anda YA, saya nak ucapkan tahniah kepada anda. Sebab anda dah jumpa jawapan yang anda cari selama ni.
 
 
Di SinaBana, yuran pendaftaran adalah percuma (biasa RM50). Anda juga tak perlu modal untuk beli stok awal. Daftar dan terus boleh menjual dan dapat untung.
 
 
Di SinaBana, anda akan senang jual sebab harga murah, target market lebih luas, material premium dan orang akan suka dan mudah repeat order.
 
 
Di SinaBana, anda tak perlu jumpa orang ramai untuk menjual. Hanya promosi dan menjual secara online je.
 
 
Di SinaBana, saya sediakan sistem sokongan yang baik untuk memudahkan kerja pemasaran dan jualan anda. Gambar, ayat copywriting, tips jualan dan troubleshoot disediakan. Anda boleh tarik nafas lega jika baru berjinak dalam berniaga.
 
 
Paling best, saya (HQ) akan uruskan segala stok dan postage dan complaint customer. Anda hanya fokus buat pemasaran dan buat duit sebanyak mungkin, tanpa sebarang penglibatan hal-hal operasi belakang tabir yang leceh.
 
 
Jadi apa alasan anda untuk tidak berbisnes dan buat duit lebih?
 
 
 
START ONLINE BUSINESS NOW!
 
 

dropship percuma malaysia - Dropship B

Tambahan pula, zaman sekarang semua orang beli melalui online. Ini peluang keemasan yang anda patut manfaatkan. Ini peluang untuk anda jana pendapatan tinggi.

 

Dengan join Agen Dropship SinaBana ni, insyaAllah Anda akan Mampu Jana Pendapatan 4 Hingga 5 Angka Sebulan dengan Mudah sebab produk trending raya dan senang jual disamping produk berkualiti tinggi.

167399318 106017364924276 2919074448361846480 n.jpg? nc cat=105&ccb=1 3& nc sid=730e14& nc ohc=oGITHilBbX0AX TE0WL& nc ht=scontent.fkul11 2 - Dropship B
 

 

Kelebihan Menjadi Agen SinaBana

 
2705 - Dropship BPendaftaran PERCUMA (Slot Terhad, yuran biasa RM50)
2705 - Dropship BBahan Marketing Disediakan
2705 - Dropship BTak Perlu Modal Awal
2705 - Dropship BTak Perlu Pos Barang
2705 - Dropship BTak Perlu Simpan Stok
2705 - Dropship BProduk Mudah Jual
2705 - Dropship BKomisen Tinggi 15% Untung
2705 - Dropship BKeluaran Baru Setiap Bulan (boleh buat income jangka masa panjang, bukan sekadar trend raya).
 
 
 
166016020 105296078329738 9051899827667243578 n.jpg? nc cat=101&ccb=1 3& nc sid=0debeb& nc ohc=EPuhGhTFmQEAX9imN4y& nc ht=scontent.fkul11 2 - Dropship B
 
 
Jangan fikir lama-lama. Bertindak sekarang dan buat duit segera.
 
 

Cara pendaftaran Agen SinaBana

 
Untuk menjadi Agen SinaBana, anda hanya perlu daftar di website atau boleh whatsapp kami, team kami akan bantu anda.

SinaBana juga boleh dijumpai di instagram.

 

Untuk Agen SinaBana, kita akan bermula dengan Printed Shawl@Square dengan harga yang murah supaya anda senang jual dan dapat repeat order yang tinggi.

 

1617572529022 1024x1024 - Dropship B
 
Kelebihan Tudung SinaBana Printed
 
2705 - Dropship B Design Floral Trending tahun 2021 melalui kajian trend fashion raya di malaysia
2705 - Dropship B 6 pilihan warna menarik
2705 - Dropship B 2 jenis: Shawl@Square
2705 - Dropship B Kain Satin Silk Matte kualiti Premium
2705 - Dropship B Mudah iron – Tak mudah bergerak bila letak atas iron board
2705 - Dropship B Bahagian dalam jenis Matte- Tak mudah bergerak-gerak.
2705 - Dropship B Tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis – Tak nampak rambut dan tak pekakkan telinga bila pakai.

2705 - Dropship B Tak terlalu licin – mudah untuk bentuk dan mudah untuk gayakan.

 
 

Harga Jualan

 
Kalau ikutkan market di Malaysia, harga tudung berkualiti premium macam ni dijual pada harga RM79 – RM150 sehelai. Memang tinggi harganya. 
 

Namun, untuk brand Sinabana, kita akan jual pada harga RM37 sehelai. Beli 3 helai, harga RM99. Saya nak kita semua sama-sama jual harga macam ni. Jangan ada yang cuba main harga. Kita sama-sama jaga market. 

 

2705 - Dropship BSehelai ialah RM37 (pos Semenanjung RM7).

 

2705 - Dropship BCombo 3 helai RM99 Percuma Postage Semenanjung.
 
 

IMG 20210326 WA0002 - Dropship B

 
Kenapa Jual Murah Sangat?
 
Sebab utamanya adalah kita nak bagi anda Mudah Jual. Yer la, dengan harga bawah RM40 macam ni, sudah tentu orang tak fikir panjang untuk membelinya.
 
 
Sangat murah jika dibandingkan dengan kualiti premium material yang mereka akan dapat.
 
 
Ditambahkan lagi dengan design floral yang sangat cantik yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa. Sudah pasti membuatkan si pemakai kelihatan Elegant dan Cantik!
 
 
Saya taknak puji lebih lebih material tudung ni. Nanti anda dapat kat tangan, anda rasai sendiri kualitinya.

 
 

Keuntungan 15%

Komisen Anda ialah sebanyak 15% dari harga produk (contoh anda jual combo RM99, untung anda ialah RM14.85, banyak tu berbanding produk senang jual seperti tudung sebab setiap hari orang pakai).
 
 
Istimewanya, anda juga boleh dapatkan tudung ini untuk kegunaan anda sendiri pada harga lebih rendah dari harga jualan pelanggan.
 

Paling best, anda tak payah susah-susah nak kira kena tolak berapa total kena bayar berapa, sebab sistem kita akan automatik kirakan untuk anda bila anda order di website. Canggih kan?
1617572528965 1024x1024 - Dropship B
5 1067x800 1 1024x768 - Dropship B
Anda fokus kepada jualan sahaja. Stok dan postage kami uruskan di butik