Anda Sedang Mencari Peluang Untuk Tambah Pendapatan?

logo sinabana 1 - Dropship A
 
Saya faham masalah anda dan saya tahu anda sedang pening dan runsing untuk mencari pendapatan tambahan lebih – lebih lagi dalam era pandemik Covid-19 ini. 
 
 
Betul?
 
 
Saya juga dulu alami perkara yang sama.
 
 
Setiap bulan bergelut dengan masalah duit tak cukup nak bayar sewa rumah, ansuran kereta, hutang itu ini, nak bayar yuran sekolah anak – anak, nak beli barang dapur, keperluan rumah, perbelanjaan sekolah, bil – bil bulanan, minyak kereta dan tol, topup dan segala macam komitmen lagi yang perlu diselesaikan setiap bulan. 
 
 
Simpanan kecemasan? Memang jauh sekali lah…
 
 
Teringin juga rasanya nak hidup senang tanpa hutang macam orang lain. 
 
 
Saya percaya majoriti daripada kita ada masalah kewangan sekarang ini dalam keadaan ekonomi yang sangat teruk dengan kenaikan harga barang dan kos sara hidup yang tinggi menuntut kita mencari duit lebih untuk terus hidup dan survive.
 
 
Namun, orang yang bijak tidak akan lari dari masalah, sebaliknya berfikir bagaimana cara untuk mencari jalan keluar dan menyelesaikan-nya.
 
 
Salah satu caranya adalah menambah jumlah pendapatan kita dengan SIDE INCOME. 
 
 
Ya, kena cari side income…!
 
 
Kerja FULL TIME masih boleh diteruskan sebab itu kerjaya utama anda dan sumber pendapatan tetap setiap bulan. Tapi bagaimana nak tambah pendapatan sampingan tanpa ganggu FULL TIME JOB kita?
 
 
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..
 
 
Mulakan Bisnes Secara Dropship
 
 
Malah di SinaBana, kami menyediakan sistem sokongan yang baik untuk memudahkan kerja pemasaran dan jualan anda, tanpa sebarang yuran dan modal.

 
Jadi apa alasan anda untuk tidak berbisnes mencari side income?
 
 
START ONLINE BUSINESS NOW!
 
 

dropship percuma malaysia - Dropship A

Tambahan pula, zaman sekarang semua orang beli melalui online. Ini peluang keemasan yang anda patut manfaatkan. Ini mungkin peluang untuk anda jana side income yang tinggi.

 

Dengan join Agen Dropship SinaBana ni, insyaAllah Anda akan Mampu Jana Pendapatan 4 Hingga 5 Angka Sebulan dengan Mudah sebab produk trending raya dan senang jual disamping produk berkualiti tinggi.

167399318 106017364924276 2919074448361846480 n.jpg? nc cat=105&ccb=1 3& nc sid=730e14& nc ohc=oGITHilBbX0AX TE0WL& nc ht=scontent.fkul11 2 - Dropship A
 

 

Kelebihan Menjadi Agen SinaBana

 
2705 - Dropship APendaftaran PERCUMA (Slot Terhad, yuran biasa RM50)
2705 - Dropship ABahan Marketing Disediakan
2705 - Dropship ATak Perlu Modal Awal
2705 - Dropship ATak Perlu Pos Barang
2705 - Dropship ATak Perlu Simpan Stok
2705 - Dropship AProduk Mudah Jual
2705 - Dropship AKomisen Tinggi 15% Untung
2705 - Dropship AKeluaran Baru Setiap Bulan (boleh buat income jangka masa panjang, bukan sekadar trend raya).
 
 
 
166016020 105296078329738 9051899827667243578 n.jpg? nc cat=101&ccb=1 3& nc sid=0debeb& nc ohc=EPuhGhTFmQEAX9imN4y& nc ht=scontent.fkul11 2 - Dropship A
 
 
Jangan fikir lama-lama. Bertindak sekarang dan buat duit segera.
 
 

Cara pendaftaran Agen SinaBana

 
Untuk menjadi Agen SinaBana, anda hanya perlu daftar di website atau boleh whatsapp kami, team kami akan bantu anda.
1617572529022 1024x1024 - Dropship A
 
Kelebihan Tudung SinaBana
 
2705 - Dropship A Design Floral Trending tahun 2021 melalui kajian trend fashion raya di malaysia
2705 - Dropship A 6 pilihan warna menarik
2705 - Dropship A 2 jenis: Shawl@Square
2705 - Dropship A Kain Satin Silk Matte kualiti Premium
2705 - Dropship A Mudah iron – Tak mudah bergerak bila letak atas iron board
2705 - Dropship A Bahagian dalam jenis Matte- Tak mudah bergerak-gerak.
2705 - Dropship A Tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis – Tak nampak rambut dan tak pekakkan telinga bila pakai.

2705 - Dropship A Tak terlalu licin – mudah untuk bentuk dan mudah untuk gayakan.

 
 

Harga Jualan

 
Kalau ikutkan market di Malaysia, harga tudung berkualiti premium macam ni dijual pada harga RM79 – RM150 sehelai. Memang tinggi harganya. 
 

Namun, untuk brand Sinabana, kita akan jual pada harga RM37 sehelai. Beli 3 helai, harga RM99. Saya nak kita semua sama-sama jual harga macam ni. Jangan ada yang cuba main harga. Kita sama-sama jaga market. 

2705 - Dropship ASehelai ialah RM37 (pos Semenanjung RM7).

2705 - Dropship ACombo 3 helai RM99 Percuma Postage Semenanjung.
 
 

IMG 20210326 WA0002 - Dropship A

 
Kenapa Jual Murah Sangat?
 
Sebab utamanya adalah kita nak bagi anda Mudah Jual. Yer la, dengan harga bawah RM40 macam ni, sudah tentu orang tak fikir panjang untuk membelinya.
 
 
Sangat murah jika dibandingkan dengan kualiti premium material yang mereka akan dapat.
 
 
Ditambahkan lagi dengan design floral yang sangat cantik yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa. Sudah pasti membuatkan si pemakai kelihatan Elegant dan Cantik!
 
 
Saya taknak puji lebih lebih material tudung ni. Nanti anda dapat kat tangan, anda rasai sendiri kualitinya.

 
 

Keuntungan 15%

Komisen Anda ialah sebanyak 15% dari harga produk (contoh anda jual combo RM99, untung anda ialah RM14.85, banyak tu berbanding produk senang jual seperti tudung sebab setiap hari orang pakai).
 
 
Istimewanya, anda juga boleh dapatkan tudung ini untuk kegunaan anda sendiri pada harga lebih rendah dari harga jualan pelanggan.
 

Paling best, anda tak payah susah-susah nak kira kena tolak berapa total kena bayar berapa, sebab sistem kita akan automatik kirakan untuk anda bila anda order di website. Canggih kan?
1617572528965 1024x1024 - Dropship A
5 1067x800 1 1024x768 - Dropship A
Anda fokus kepada jualan sahaja. Stok dan postage kami uruskan di butik