BACKGROUNGWORDSIMAGES 02 1024x1024 - Home Page

 

PERHATIAN  IBU AYAH: Mencari baju baby untuk anak newborn sampai 2 tahun?

 

"Anda dah bosan tengok anak pakai baju design yang sama macam baby orang lain?"

 

 

"Fuyoo..Siap ada nama sendiri kat baju.."

Baru lah luar biasa Comel dari baby orang lain 😍

"Saya memang tengah cari baju baru untuk baby..

..tapi takda masa."

Sekarang, anda boleh dapatkan online je di Baby Exclusive

Walaupun sibuk dengan urusan kerja dan lain-lain.

Hanya buat tempahan di Whatsapp tanpa bangun dari kerusi yang empuk tu.

 

 

Dan saya jamin anda akan berpuas hati.

(sama macam testimoni yang para ibu dah kongsi dengan kami di bawah ni)

BACKGROUNGWORDSIMAGES 1024x1024 - Home Page

PRE-ORDER OPEN NOW!

Harga dan Promosi boleh rujuk gambar di bawah:

01 PRICELIST ALL - Home Page

Gambar atas ni senarai harga untuk beli Ala-carte. Untuk lebih jimat, boleh tengok senarai combo dibawah.

 

IMG 20200514 150356 20200516103329144 20200516122548032 20200516124752209 20200516165652811 1152x1536 1 - Home Page

 

xxxxx

 

IMG 20200514 150356 20200516103329144 20200516122548032 20200516130246996 20200516161810191 20200516165043652 1152x1536 1 - Home Page

Untuk order boleh klik ikon Whatsapp dekat belah kanan bawah 1f449 - Home Page

Baby Exclusive boleh dijumpai di SocMed: